Doi iubitori ai satului tradiţional şi-au dorit să contribuie la schimbarea vieţii oamenilor din comuna Bucu, judeţul Ialomiţa construind ceea ce se numeşte Caffe Bar Elis – un local mai bine aranjat decât multe altele din oraşe mari,  precum din Bucureşti.

Un spațiu mirific intr-o oază de liniște! Aşa îşi descriu proprietarii localul care te duce în inima Italiei, dar cu un spirit românesc.

“Localul nostru este un bar elegant, tineresc, nou, unde poți gusta un frappe sau un frullato ca la mama lui – adică exact ca in orice bar din Roma; este un salon confortabil, în stil clasic, pentru tot felul de evenimente cu prietenii cei mai dragi (capacitate 50 persoane), dotat cu aparatură nouă (stație, boxe, computer, TV smart), este de asemenea, o mică sală de fitness, dar unde găsești toate aparatele necesare pentru a-ti lucra toate categoriile de mușchi; O terasă din care uiti să mai pleci, relaxandu-te total; loc de joaca pentru copii: cu topogan gonflabil, cumpănă, leagăne, măsuțe cu scăunele si jucării, trambulină (3,5 m diametru ). Bineînțeles că, nu lipsește parcarea. Un ambient cald, sigur, în care toți clienții se respectă; gândit pentru TOȚI (tineri, familii cu copii și bunici).”

Toate acestea sunt o inițiativă a două persoane care vor să aducă o schimbare în bine în viața oamenilor de la sat, o schimbare în modul de a se distra și a petrece timpul liber. Un mod de a ,, păstra” tineretul acasă… şi de ce nu?… de a cultiva bunul gust… bunele maniere… de a fi mai uniți. Caffe Bar Elis  este un mod de a cultiva respectul printre locuitorii comunei Bucu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *