Invitaţie pentru structurile sportive la UNEFS Career Day

Ca în orice domeniu, în sport avem o lipsă de persoane bine pregătite pentru a creşte industria, pentru a performa asemenea campionilor. De la medici sportivi, la antrenori, preparatori, vânzători, specialişti în marketing ş.a.m.d. Cerere există, ofertă există.

Sprijin cu tot dragul astfel de iniţiative similare unui târg de locuri demuncă. Este un proiect real, este o şansă pentru găsirea de noi oportunităţi.

Cerere există cusiguranţă. Oferta de muncă trebuie să fie puţin ajustată pieţii sportului.

Mai mult de atât, recomand cu târie voluntariatul şi practica, ucenicia într-ale sportului! Sunt multe de învăţat la fiecare eveniment sau în interiorul fiecărei structuri sportive, fie că este vorba de club sportiv, federaţie, ligă etc.

Centrul de Consiliere si Orientare în Cariera al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport organizează “U.N.E.F.S. Career Day”, cu ocazia împlinirii a 95 ani de la înființarea universităţii. Este un târg de joburi şi internshipuri care reunește branduri din toate domeniile sportive.

Aştept un mesaj din partea structurilor sportive interesate să caute potenţiali angajaţi,interni sau voluntari. Organizatorul pune la dispoziţia dvs. standul în sala de sport a UNEFS pe 7 iunie între orele 11:00-17:00 şi lunch break-ul la ora 13:00.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *